Sunday, October 23, 2005

Helpotus

OHI ON \o/

Mitäpä tässä oikein voisi sanoa? Nyt olen väsynyt, mutta onnellinen. Tracon on viimein ohi ja sehän sujui todella hyvin. Aamulla Hervantaa kohti väsyneenä matkustaessani minulla oli aivan järkyttävä paniikki. Olin aivan vakuuttunut siitä, että vähintään vapaaehtoistyöntekijöihin on iskenyt äkillinen vatsatautiepidemia tai jotakin. Päivä lähti kuitenkin sujumaan varsin hyvissä merkeissä. Kaikki tiesivät mitä tehdä ja milloin ja suurimmilta sähläyksiltä vältyttiin. Eihän ikinä ikinä ikinä voida järjestää tapahtumaa jossa ei joitakin pikkujuttuja menisi mönkään. Meillä se taisi olla suurimman salin äänentoisto mikä tuotti suurimman päänvaivan. Mutta siitäkin selvittiin. En oikein osaa kuvata sitä helpottuneisuutta mikä minuun iski viimeisten vapaahetoisten työvuoron alkaessa. Tuli oikeasti sellainen olo, että nyt ei tarvitse enää stressata, että asiat tapahtuvat vain omalla painollaan.

Koko tapahtuma oli varsin hyvin onnistunut. Ainoa ongelma järjestäjänä olemisesta on se, että itse ohjelma jää itseltä varsin ansiokkaasti näkemättä. Mutta ei sekään suuremmin haitannut. Viihdyin kuitenkin, joitakin tylsyyden tai väsymyksen värittämiä hetkiä lukuunottamatta, ihan mukavasti. Vasta myöhemmin illalla kommentti: "Minusta on kivaa kun hymyilet" sai minut miettimään, että oliko stressi oikeasti päivän aikana niin kova ettei sitä tullut juuri hymyiltyä. Se on täysin mahdollista. Noh, illalla hymyilytti sitten taas sitäkin enemmän.

-------------------------

Heräsin tänään vasta lähempänä kahtatoista. Käsittämätöntä miten ihminen voi nukkua noin pitkään. En olisi herännyt varmaan vielä silloinkaan ellei olisi varta vasten herätetty. Ja yleensä herään itsekseni aina siinä yhdeksän pintaan. Tästä myöhäisestä heräämisestä aiheutui se, että istuin yli kaksi tuntia koneen edessä yöpaita päällä ja kahvikuppi edessäni. Miten ihmeessä tällainen päivä saadaan käyntiin? Vai tarvitseeko sitä edes saada kun kerrankin saisi olla vain?

Heräiltyäni törmäsin pienellä avustuksella jonkinnäköiseen persoonallisuustestiin. Tulos oli seuraavanlainen.
trait snapshot: expressive, open, self revealing, loves large parties, loud, social, outgoing, does not like social isolation, assertive, social chameleon, positive, always busy, likes to fit in, likes to stand out, enjoys leadership, brutally honest, trusting, optimistic, desires attention, dominant, aggressive, attachment prone, wants to be understood, realistic
Testi löytyy osoitteesta: http://similarminds.com/global-adv.html
Tiedä sitten miten hyvin nuo pitävät oikeasti paikkansa, mutta onhan tuollaisia aina hauska tehdä.

Päivällä kävin keskustassa kääntymässä. Satoi lunta. Oli jollakin tavalla tunnelmallista seistä bussipysäkillä kun lumi leijaili olkapäille, tarttui hiuksiin ja silmäripsiin sekä suli iholle. Harmi vain, että olin yksin, että oli valoisaa (tuollaisessa tunnelmassa pitää aina olla pimeää) ja että minulla oli ihan liian kylmä koska en ole vieläkään tajunnut ottaa sitä takkia käyttöön.

0 Kommentit:

Post a Comment

<< Home