Sunday, February 05, 2006

Retkeilyä

Tämä päivä kului kokonaisuudessaan Tyrin seurueen kanssa Kintulammin retkyilymajalla. Olipa mukavaa. Pelailtiin lautapelejä ja oltiin. Oli kyllä tosi kylmä, ainakin ajoittain. Ulkona oli reippaasti pakkasta, mutta en minä silti ihan koko aikaa mökissä sisällä istuskellut, vaikka niin olisi voinut luulla. Tällä kertaa jätin kuitenkin välistä saunomisen ja avantouinnin pienen pienessä jäähän väsätyssä kolossa. Syynä tähän oli hieman lähipäivinä koholla ollut lämpö. Ja noh, myönnetään, ei ollut sellainen fiilis, että olisi jaksanut. Jätin pyyhkeenkin ihan tarkoituksella jo aamusta kotiin odottelemaan parempia saunomisfiiliksiä.

Omalla tavallaan hämmentävää miten mukavalta tuntuu välillä olla jossakin luonnon keskellä. Vaikkei nytkään tullut paljon oltua pihalla (syytän kylmyyttä, vaikka enemmän ehkä pitäisi syyttää laiskuutta). Kun saavuimme Kintulammille aurinko paistoi, lumihanki kimalteli ja jää näytti todella kauniilta. Myöhemmin sai katsella kuinka kuu paistoi niin kirkkaasti, että sen antamasta valosta lankesi varjoja. Sellaista se kai on kun sitä tottuu tällaiseen kaupunkivalaistukseen. Kivointa kuitenkin on, että tuollainen paikka löytyy noinkin läheltä. Ei tarvitse mennä mahdottoman kauas ja siltikin on tarpeeksi kaukana kaikesta.

Päivä oli mukava, mutta samalla myös hyvin väsyttävä. Nyt olen ihan puhki, vaikka viime yönä tuli taas pitkästä aikaa nukuttua oikeasti hyvin. Että nyt ei muuta kuin kohta kipin kapin nukkumaan, jotta taas huomenna jaksaa olla harjoittelussa pirteänä.

0 Kommentit:

Post a Comment

<< Home