Saturday, January 28, 2006

Ajankulutusta

Aina silloin on kun pitäisi oikeasti tehdä jotain (kuten koulujuttuja) tulee eteen kaikkea enemmän tai vähemmän mielenkiintoista mihin itsensä tuuppaa mukaan. Eilinen ilta kului jumpan jälkeen elokuvia katsellen. Tulihan tv:stä niinkin loistava elokuva kuin Terminator 3. Huono, mikä huono. Mutta kuten eräs katselukumppani totesi: On paljon kivempaa jakaa huonot elokuvat keskenään niin se huonous jotenkin jakaantuu ihmisten kesken eikä tunnu enää niin pahalta. Tietysti elokuvan lisänä oli myös aimo annos kaikkea liian makeaa ja liian rasvaista/suolaista syötävää, jota jokainen oli tuonut mukanaan.

Tänään puolestaan eksyin pelaamaan lautapeliä nimeltä the hills rise wild. Ei minun alkujaan pitänyt päätyä sitä pelaamaan, mutta yksi pelaajista oli viime hetkellä perunut tulemisensa ja noh, idea kuulosti kivalta. Pitihän sitä päästä kokeilemaan. Peli on siis Cthulhu-mytologiaan ja first person shootereihin pohjaava lautapeli. Varsin viihdyttävä sellainen. Sääntösepustuksineen peli kesti noin kuusi tuntia, että siinähän se päiväkin kului. Pelin jälkeen päädyin keskustaan ja yksille, koska myöhästyin parilla minuutilla edellisestä bussista.

Huomenna olisi presidentinvaalien toinen kierros ja minua lähinnä ahdistaa. Pitäisikö sitä äänestää vai ei. Ja jos äänestää niin ketä sitä äänestää. En siis ole mitenkään erityisen vahvasti kummankaan kannalla. Ehkä minä äänestän toista sitten vain siksi, että toinen on minun mielestäni huomattavasti ärsyttävämpi vaihtoehto. Hyvä, että tuo "vaalihulina" on kohta ohi. Kaduilla parveilevat vaalityöntekijät ja postista tipahtelevat mainokset alkavat jo pikkuhiljaa ärsyttämään. Tänäänkin kieltäydyin kauniisti ottamasta jotakin vaalimainosta, jossa lähinnä muistutettiin mikä olisi tämän sopivan ehdokkaan nimi ja sitten se samainen lappu oli tullut minun postiluukustani sisään ollessani poissa. Höh.

Nyt minua vaivaa vain hirvittävä väsymys. Johtunee myöhään venyneestä eilisillasta ja siitä, että sain vihdoin tuossa taas äsken syötyä. Jännä juttu muuten sekin, että sitä on aina aivan älyttömän ärsyyntynyt nälkäisenä ja miten se menee nopeasti ohi kun saa jotain syötävää. Nyt siis nekin teistä tietävät, jotka eivät vielä tienneet, millä minut pitää tyytyväisenä ;) Ja tämä asia ei yhtään edesauta tuota minun edellistä postaustani. Ei pitäisi syödä koko ajan, tai muuten käy huonosti.

0 Kommentit:

Post a Comment

<< Home