Saturday, January 14, 2006

Väsymys

Tänään oli peli. Se viimeinen. Tuntui, että koko päivä kului siihen. Heräsin miettien sitä, ennen peliä tein vimmatulla vauhdilla "seikkailuun" muutoksia ja sitten lopulta pelattiin seitsemän tunnin sessio. Siinähän se sitten oli. Jäljelle jäänyt olotila oli väsynyt ja haikean helpottunut.

Nyt olo on lähinnä sellainen, että mitäs nyt? Nyt olisi aikaa tehdä koulujuttuja (mutta tällä nimenomaisella hetkellä olen ihan liian väsynyt). Nyt olisi aikaa lukea tai pelata jotain (mutta kun en osaa päättää että mitä). Nyt olisi aikaa nukkua (mutta kun en tahtoisi mennä ihan vielä nukkumaan). Kyllä päättäminen on aina niin kamalan vaikeaa. Tahtoisi olla hyödyllinen ja silti tehdä jotain kivaa. Yleensä se ei vain mitenkään onnistu samaan aikaan.

Nukkuminen voisi olla tällä hetkellä se kuningasidea. En ole koko viikkoon nukkunut oikeasti hyvin. Nyt kun vihdoin olen paranemaan päin enkä enää tunne itseäni niin järkyttävän tukkoiseksi niin nyt sitten näen painajaisia, pyörin, kierin ja heräilen muuten vain. Ärsyttävää. Mutta tällä hetkellä tuntuu kyllä siltä, että jos nyt painaisin pääni tyynyyn niin ehkä minä voisin nukkua vaikka yhteen menoon aamuun asti. Ehkä minä kohta kokeilen.

0 Kommentit:

Post a Comment

<< Home