Monday, January 23, 2006

Menneitä

Viikonloppu oli ja meni. Olisi kivaa jos viikonloput kestäisivät aina viisi päivää ja arkipäivät sen kaksi päivää. Ehtisi tehdä kaikenlaista, tai vain olla. Viime viikonloppuun kuului kyllä puuhailua.

Perjantaina oli pitkästä aikaa taas teatterin vuoro. Näytelmä oli nimeltään Kaasuvalo. Ihan kohtuullisen hyvä ja hyvin näytelty esitys. Tykkäsin siis, vaikkei se mitenkään erityisesti mukaansa temmannutkaan (ei ainakaan toisella puoliajalla). Edellisestä teatterireissusta olikin taas aikaa jo lähes vuosi, vaikka teatterikaupungissa muka asunkin.

Lauantaina sitten saapui Suvi Tampereen suuntaan ja päädyimme Hellään. Nyt minäkin olen sitten käynyt sielläkin. Ihan mukavaltahan tuo paikka vaikutti. Ehkäpä päädyn sinne joskus uudestaankin mikäli taas joskus satun ylipäänsä päätymään baariin.

Nyt on sitten taas arki ja pitäisi pinnistellä jaksaakseen tehdä kaiken sen mikä on pakko tässä tehdä. Eli käydä harjoittelussa (tarkoittaa epäinhimillisen aikaisia herätyksiä), kirjoittaa koulutöitä ja olla muuten vain hyödyllinen. Ehkä minä kykenen pinnistelemään hetken aikaa. Katsotaan miten pitkälle se riittää.

0 Kommentit:

Post a Comment

<< Home