Tuesday, June 13, 2006

Löytöjä?

Kirpparit ovat hauskoja paikkoja. Ainakin silloin jos niillä ei ole liikaa ihmisiä ja jos on penkomisolotila. Tänään oli jotain siihen suuntaan. Ainakin hetken ajan. Minun ihan oikeasti piti etsiä housuja. Ja minun piti etsiä niitä ihan oikeistakin kaupoista. Kävi kuitenkin niin etten kirppareiden kiertelyn ja syömisen jälkeen ollut enää lainkaan halukas astumaan jalallani yhteenkään vaatekauppaan. Se jääköön siis jollekkin toiselle päivälle. Kirpparit olivat tänään täynnä yhtä jos toista ylihinnoiteltua tai muuten vain typerän näköistä tavaraa ja vaatetta. Mukaan lähti kuitenkin yksi hame.

Hame on kaikinpuolin todella ihana. Tykästyin heti. Ainoa ongelma on se, että se ei ole ihan sopiva. Ostin siis taas kerran vaatteen, jonka kuvittelen joskus menevän päälleni. Okei, tämä sentään meni päälle ihan hyvin, mutta on vähän liian piukea pidettäväksi. Typerää. Kaikin puolin hullua puuhaa. Mikä ihme saa minut hankkimaan tuollaisia vaatteita? Enhän minä välttämättä ikinä mahdu niihin. Ja mitä enemmän tuollaisia kerään vaatekaappeihini sitä enemmän alan tuntea itseni sotanorsuksi.

Onneksi hameen tuotto sentään meni kissojen katastrofiyhdistykselle. En tiedä olisinko oikeasti muuten sitä ostanutkaan.

0 Kommentit:

Post a Comment

<< Home