Friday, March 10, 2006

Hmmm?

Yksi päivä on kyllä aika lyhyt aika mikäli se yrittää kovasti olla pitkä aika. Hyvästit eivät kestäneet edes vuorokautta. Mutta tapahtuikohan sinä aikana jotakin? Osuivatko jotkut ajatukset kohdalleen vai muuttuiko mikään? Olen hämmentynyt.

Ehkä voisin sanoa olemisesta yleensäkin jotakin. Sitä en ole tehnyt taas aikoihin. Käyn töissä ja kulutan aikani nukkumalla. En saa aikaiseksi koulutehtäviä motivaation ollessa yhä pohjalukemissa. Toisaalta onpa nyt sentään sitten vielä viikon verran töitä. Sitten saa taas nähdä, että mihin suuntaan elämä kuljettaa. Vaikkakin tällä hetkellä kerrankin tuntuu siltä, että pystyn itse edes jossakin määrin ohjailemaan tuota kulkua. En vain oikein itsekään tunnu tietävän mihin suuntaan sen haluaisin kulkevan. Tahdon ristiriitaisia asioita. Haluaisin valmistua, mutta en haluaisi lopettaa opiskelua. Haluaisin tehdä töitä ja silti opiskella. Haluaisin tietää kaiken ja vain laiskotella.

Kaiken kaikkiaan minä taidan olla elämääni aika tyytyväinen. Ehkä juuri siksi minä toivoisin kaiken pysyvän juuri tällaisena enkä tahtoisi mitään suuria asioita horjuttamaan tätä juuri tällä hetkellä. Sitten taas toisaalta muutos tekee usein vain hyvää. Ehkä minä nyt kuitenkin haluan vain katsoa, että mitä tapahtuu. Toivoa parasta ja odottaa pahinta. Niin aina.

0 Kommentit:

Post a Comment

<< Home