Saturday, March 25, 2006

vieraita ja paikkoja tai vieraita paikkoja

Viime yö oli taas unen riemuvoitto. Nukuinkohan ehkä jopa jossakin välissä puoli tuntia yhteen menoon? Ehkä mahdollisesti. Kovin katkonaista uni joka tapauksessa oli ja päivä oli sitten enemmän tai vähemmän väsyneen oloinen.

Toisaalta taas sain aikaiseksi kaiken näköistä. Enemmän ja vähemmän järkevää, kuten aina. Sain kömmittyä ylös sängystä niin, että jaksoin raahautua tunnillekin ja tein jopa kandityötä. Sen lisäksi tuli äiti, isi ja pikkuveli käymään ja jaksoin olla tosi sosiaalinen. Ja näiden lisäksi jumiuduin puoleksi tunniksi hissiin, enkä suinkaan yksinäni. Pienessä hississä oli viisi ihmistä. Onneksi kenellekään ei ilmennyt ahtaan paikan kammoa. Pikemminkin hississä oli tunnelmaa ja aika kului kuin siivillä. Johtuen ehkä pienestä hapen määrästä ja absurdista tilanteesta noin yleensä. Mutta että sellaista kokemusmatkailua tänään.

Nyt ennen huomisia kevätjuhlia ja pikkuveljen kanssa tehtävää ostosrumbahelvettiä ajattelin ottaa pienet torkut, tai sitten oikein ihanat ja pitkät yöunet jos se vain jotenkin on mahdollista. Katsotaan nyt mitä tapahtuu. En enää jaksa asettaa suuria toiveita, silloin ei ainakaan tule nukutuksi.

0 Kommentit:

Post a Comment

<< Home