Saturday, November 19, 2005

Paniikki

Tänään olen miettinyt hirvittävästi kaikkia sellaisia asioita mistä on lähiaikoina selviydyttävä. Olen saanut jollakin tavalla sumplittua aikatauluni niin ettei päälekkäisyyksiä ole hirvittävän paljon tavattavissa, mutta tekemisen puutetta ei lähiaikoina ainakaan ole tiedossa.

Tänään siis keskityin ensin aamusta japaniin, joka osoittautui taas yllättävän monimutkaiseksi. Tai miten sen nyt ottaa. Asennoitumiseni sai asian vaikuttamaan ensin huomattavasti hankalemmalta kuin millaiseksi se sitten lopulta osoittautui. Sen jälkeen kulutin päiväni mm. kandityöni parissa, sen etenemistä panikoiden. Joskin se tänään taas kuitenkin eteni vähän, mikä on vain hyvä asia. Ja sitten tietysti mietin ja panikoin sitä tämän hetken suurinta paniikin aiheuttajaa eli meidän näytelmää. Miksei se voi olla jo ohi? Se kaiken lisäksi kuluttaa koko ensi viikon alun kaiken ajan itseensä mistä minä en yhtään tykkää. Noh, tämä on kestettävä niin kohta se on taas ohi.

Tällä hetkellä olen vain ja ainoastaan todella väsynyt. Nyt ei enää edes ole paniikkia. Ehkä se yksi alkoholipitoinen juoma olisi saanut jäädä tänään välistä. Tai noh, teki se ainakin tehtävänsä. Siitä syystä siis suuntaan nukkumaan.

0 Kommentit:

Post a Comment

<< Home