Saturday, November 26, 2005

Veljeilyä

Aamulla oli hirmu aikainen herätys. Onneksi vain hetkellinen sellainen. Juuri sen verran, että sain lähetettyä matkalaiset matkaan ja sain palata omaan sänkyyni nukkumaan \o/ En kuitenkaan jostain syystä saanut nukuttua kovin pitkään, vaan olin taas omaan tapaani tasan yhdeksältä pystyssä.

Myöhemmin päivällä pikkuveljeni saapui luokseni. Tai parempi ilmaus on, että hän saapui Tampereelle. Kiertelimme ensin kauppoja etsien pojalle housuja ja sitten suuntasimme syömään, jonka jälkeen mietimme, että eihän tässä ole enää kovin pitkään siihen, että menemme katsomaan Potterin elokuviin. Emme sitten lähteneetkään kotiin vaan jäimme haahuilemaan kaupungille. Lopulta tämä johti siihen, että istuimme kauppojen sulkeuduttua puolitoista tuntia juoruamassa ja pelaamassa korttia kahvilassa, jonka jälkeen tuijottelimme vielä puoli tuntia trailereita elokuvateatterissa ennen kuin pääsimme katsomaan itse elokuvaa. Potter oli ihan hyvä. Kauheasti tapahtumia, mutta kaunis se oli ja muutenkin hienosti toteutettu. En kyllä tiedä mitä siitä tajuaa jos ei ole kirjaa lukenut.

Nyt on myöhä ja väsyttää, mutta ei tässä voi olla kuin tyytyväinen, että itsellä on näin ihania sisaruksia. Tämä oli kiva päivä.

0 Kommentit:

Post a Comment

<< Home