Saturday, March 25, 2006

Piletystä ja vähän muutakin

Tänään oli meneväinen päivä huonosti nukutusta yöstä huolimatta. Aamulla heräsin taas tavattoman aikaisin huonosti nukutun yön jälkeen, mutta se ei kuitenkaan kovasti häirinnyt maailman pyörimistä minun osaltani ainakaan tämän päivän osalta.

Aamupäivästä suunnattiin pikkuveljen kanssa kaupungille. Keskusta pitäisi olla lauantaisin minulta täysin kiellettyä aluetta. Siellä on vain kaduilla ja kaupoissa ihan liikaa ihmisiä. Sitä iskee ihmeelliset aggressiokohtaukset päälle kun joutuu pujottelemaan ihmisvilinässä jossa kaikki aina joko kulkevat aivan liian hitaasti, ovat huonolla tuulella ja tuuppivat toisiaan tai ainakin jotakin noista. Minä lukeudun siihen ihmismassaan joka yrittää sitten mahduttaa itsensä mahdollisimman pieneen tilaan ja toivoo, että kädessä olisi viidakkoveitsi, jolla voisi raivata tiensä ulos. Toisaalta tämän päivän ostoshelvetistä jäi myös paljon kivaa käteen. Uusi takki, vyö ja levy. Eli turhaan valitan. Näin jälkeenpäin edes se ruuhka ei enää tunnu niin kamalalta.

Iltapäivällä siirryimme sitten kuluttamaan tyrin rahoja alkon puolelle ja melko pikaisesti olimmekin kerhohuoneella boolia vääntämässä ja sitä myös juomassa. Kiva, että jotkut jaksoivat tulla paikalle. Minulla ainakin oli suurimman osan ajasta varsin mukavaa vaikka jossakin loppuvaiheessa (vai voiko sanoa mitään loppuvaiheesta jos kerran on jo ennen puolta yötä kotona?) väsähdin ihan totaalisesti. En sitten lähtenyt jatkoilemaan tai tehnyt muutakaan erityistä. Taapersin vain kassit tyhjistä pulloista kilisten kotiin ajatuksena kaatua suoraan omaan sänkyyn nukkumaan vaan tässäpä minä yhä istun koneen ääressä. Ehkä minä kuitenkin suuntaan kohta petiin sillä leukani repeävät kohta tästä haukottelusta.

0 Kommentit:

Post a Comment

<< Home