Monday, August 14, 2006

Kitinää

Tänään on ollut kitinäpäivä. Taas uusi työpaikka, uusi ryhmä, uudet ihmiset, uudet tilat. Aamulla joka paikassa oli savua ja ikävä savunkatku, joka ilmeisesti tuli ihan oikeasti sieltä Venäjältä asti. Kuten lasten kanssa asiaa aamupiirissä puitiin: "Nii, siellä on sitten semmonen tosi tosi iso tuli-metsä-palo kun ne raketeilla pommittaa ja siellä sitten pankkiauto oli ryöstetty ja ne varkaat on nyt varmaan tosi rikkaita". Joo-o. On se hyvä kun lapsetkin seuraavat uutisia.

Mutta tämä päivä oli jotenkin stressaava, väsytti aivan mielettömästi ja olin jotenkin niin kovasti koko ajan tekemässä jotakin etten tajunnut töissäkään pitää yhtäkään taukoa. Pitäisi kai oikeasti opetella sellainen taito. Ei tällaisista päivistä tule ainakaan yhtään mitään.

Jätin sitten illalla välistä lettukestit, jotta sain pidettyä itseni järjissäni. Nukuin päikkäreitä ja haahuilin kämpässäni. Pesin jopa pyykkiä. Että ehkei tämä niin hirmu huonosti mennytkään.

Ja pitää vielä mainostaa viime viikonlopusta ja Pohjanmaasta. Minäpä olen nyt sitten käynyt Keskisellä. Johan oli...Oli se iso ja meni siellä aikaa, mutta oli siellä myös järkyttävän paljon kaikkea ihan totaalisen turhaa :D Mutta ehkä se on juuri se valtti, jokaiselle jotakin tms. Kivaa oli, muutenkin kuin keskisellä.

1 Kommentit:

At 4:33 PM, Anonymous Anonymous kirjoitti...

Hei!

Täten haastan sinut kirjameemiin. Tarkemmat ohjeet löytyvät blogistani: http://gingerine.vuodatus.net/blog/211754

 

Post a Comment

<< Home