Thursday, August 10, 2006

Menemisiä ja tulemisia

Ei ole taas oikein ollut mitään sanottavaa. Olen ollut töissä. Olen käynyt tenttimässä kaksi tenttiä, joista toiseen en vastannut ollenkaan. Ja olen ollut ja möllöttänyt.

Tällä menolla en valmistu ikinä. Otan koko ajan vastaan jonkun työn vain siksi, että ehkä se voisi olla kivaa ja siksi koska on paljon helpompi olla jos on edes vähän rahaa. Mutta kun töiden ohella en kerta kaikkiaan jaksa enkä pysty tekemään juuri mitään. Ja viikonloppuisin haluan tehdä jotain ihan muuta. Nollata aivot ja nauttia olemisesta.

Olen tässä viimeaikoina hermostunut ihan kummallisista asioista, sellaisista siis jotka ei yleensä hermostuta. Ei tahtoisi järjestää mitään. Iskee ärsytys ja stressi kun pitää soittaa jonnekkin, varata jotakin, varmistaa jotakin tai patistaa ihmisiä tekemään jotakin. Eikä tämä piirre ole nyt yhtään hyvä juttu. Sekä TYRin että Traconin eteen pitäisi tehdä yhtä jos toista. Ja minua vain ahdistaa. Tuntuu siltä, että tällä hetkellä ei pysy käsissä edes ne narut joista säätelee omaa elämää tai osaa siitä (liittyen juuri esimerkiksi valmistumiseen jne) ja sitten pitäisi organisoida vielä jotain muutakin. Eiköhän se kuitenkin tästä. Eiköhän tämä ole väliaikaista. Tai ainakin tilanne on usein se, että pakon edessä tehdään sitten hirveällä paniikilla jos ei muuten. Tuntuu vaan turhauttavalta kun esim. päättötyön suhteen ei ole mitään tuollaista. On vain itse asetettuja päämääriä, jotka ei ikinä toteudu. Vielä joskus kykenin siihen, että asetin itselleni deadlinen ja pysyin siinä. Nykyään näemmä en.

4 Kommentit:

At 1:41 AM, Anonymous Anonymous kirjoitti...

Hei 8)

Piti vain sanomani, että nettini toimii vihdoinkin ja että siksi pääsen tännekin lurkkeroimaan säännöllisesti. Yleinen elämäahdistus tuntuu vaivaavan itse kutakin, mutta emmeköhän kumpikin selviä kunnialla.

Kuulumisiin, A.

 
At 10:27 AM, Anonymous Anonymous kirjoitti...

Kannattaa jättää jokin osa-alue entisestä elämästä pois (suosittelen, että ei kandin työtä kuitenkaan ;). Kirjoitan nyt nimimerkillä Lähes kokemusta loppuunpalamisesta liian paljon kivan keskellä.

Kuulostankohan hirveältä kliseenikkarilta, jos sanon, että pitää vain valita, mikä on elämän päätavoite ja tärkeintä tällä hetkellä ja keskittyä siihen. Jos jokin muu häiritsee sitä, niin sitten harkitaan siitä luopumista. Taidan kuulostaa.

Itse luovuin luottamustoimista ja työnteosta.

Laura

 
At 4:02 PM, Anonymous Anonymous kirjoitti...

Kannatan Lauran ehdotuksia. Jostain pitää luopua, jos tärkeitä asioita elämässä ei saa tehdyksi. (Tai luopua ainakin joksikin aikaa, esimerkiksi kunnes päättötyö on tehty.)

Itse asetin gradulle paitsi deadlinen, myös aikamäärän, jonka verran pyrin tekemään sitä päivittäin ja viikoittain. Sitten istuin sen ajan koneen ja kirjojen ääressä ja tein. Ei se muuten olisi valmistunut. Monesta kivasta piti aina silloin tällöin luopua; kahveista kavereiden kanssa, leffasta, milloin mistäkin. Mutta nyt on gradu tehty, ja on helpompi hengittää. Ja vapaa-ajalleen nyt ei ainakaan kannattaisi kerätä mitään, mikä aiheuttaa stressiä. ;)

 
At 12:36 PM, Blogger Marilyn kirjoitti...

Ehkä se siitä. Pitäisi ehkä ensimmäisenä päästä tästä "huomenna aloitan"-vaiheesta yli ;)

Siis teen toisinaan vähän sitä ja vähän tätä, mutta nyt kai pitäisi tehdä vähän enemmänkin. Ja mieluiten joka päivä. Ehkä ehkä ehkä.

 

Post a Comment

<< Home