Sunday, July 02, 2006

Kotipäivä

Tänään oli pitkästä aikaa kotipäivä. Ihan oikea sellainen (no kävin minä sentään pihalla pariin otteeseen, mutta silti). Aamulla heräsin kohtuullisen aikaisin ja lähdin Christinen ja Terhon kanssa puistoon leikkimään. Juteltiin Traconista ja sain taas uuden mahdollisen ohjelmanumeron listaani. Myöhemmin päivällä pesin pyykkiä, vaihdoin lakanat, tamppasin pihalla tyynyt, peitot ja petauspatjan, puuhailin yhtä ja toista (lattioita en tosin pessyt vielä tänään) ja kaikissa mahdollisissa väleissä roikuin netissä. Kahlasin läpi varmaan satoja hotellien ja hostellien sivuja ja nähtävyyksien sivuja ja laivayhtiöiden sivuja ja vaikka mitä. Ja intoilin. Nyt alkaa tuntua siltä, että on oikeasti lähdössä. Hassua miten innoissaan sitä on.

Mutta siis, se mitä tänään piti tehdä oli lukea ahkerasti ja paljon sillä tentti on taas jo keskiviikkona. Päätin olla yrittämättä saada käsiini kolmatta tenttikirjaa ja pärjätä kahdella, jotka minulla jo on. Saa nähdä ehdinkö lukea niitäkään kun toinen niistä on yli 700 sivuinen järkäle ja toisessakin on lähemmäs 500 sivua. Kuvittelisin pääseväni läpi noidenkin sisältämällä tietomäärällä ja sitten taas...ei jaksa kiinnostaa. Turhauttaa lukea tenttiin jolla ei ole mitään muuta merkitystä kuin opintoviikot opintotukia varten. Pitäisi kai koittaa keskittyä lopputyöhön, jotta ei olisi tällaisia asioita mietittävänä. Ehkä minä vielä...

Illalla lämmitin vielä saunan. Kämppä oli päivällä tukahduttavan kuuma, mutta auringon alkaessa laskea viileni mukavasti. Nyt on hyvä olla, eikä se johdu pelkästä saunasta vaan myös mukavista sanoista jotka kuulin juuri hetki sitten.

0 Kommentit:

Post a Comment

<< Home