Wednesday, July 19, 2006

Yrittää ja yrittää...

Pikkuveli on käymässä. Annoin eilen periksi kaupungilla laahustelun ja isojen aaltojen seassa uinnin jälkeen ja lähdin katsomaan elokuvaa nimeltä the fast and the furious - tokyo drift. Käytin sitten samalla finnkinon kesätarjouksen hyväkseni ja suuntaan torstai-iltana Juhan kanssa katsomaan pirates of the caribbeanin (kakkososan tietty). Mutta siis mitä tuosta elokuvasta voi sanoa...ööö...olihan siellä japanilaisia ja paljon autoja. Minä pidän lähinnä saavutuksena sitä, että en ensinnäkään nukahtanut kesken näytöksen enkä myöskään turhautunut ihan hillittömästi, vaikka välillä syvään huokaisinkin. Kukin tykkää mistä tykkää.

Myöhään illalla näytettiin Jussin kanssa varmaan pyörärosvoilta. Meille oli luvattu lainaan pyörä ja sanottu, että lukko on hieman solmussa...Joo. Me revittin, riuhdottiin ja kiskottiin lukkoa noin puoli yhdentoista aikaan illalla kerrostalon pihassa. Mutta me saatiin se lopulta auki! Nyt on hyvä kysymys saako sitä enää koskaan lukkoon, mutta sillä ei kai ollut niin suurta merkitystä...Nyt on Jussilla pyörä millä kulkea.

Viime aikoina olen koittanut tehdä miljoonaa asiaa yhtäaikaa, onnistuen lähinnä humalaan tulemisessa ja yleisessä säätämisessä. Ruotsiin lähtö lähenee ja lähenee ja koulutyötkin pitäisi saada jossain välissä tehtyä. Tällä hetkellä jopa koulutyötkin ovat taas edenneet, mutta luvattoman hitaasti. Ehkä pitäisi ottaa mallia esimerkiksi ismosta, jolla on iteselleen vaatimus neljä sivua päivässä. Minusta tuo määrä vain kuulostaa toisinaan aika suurelta. Tietyissä vaiheessa jutut etenevät nopeasti. Mutta toisinaan neljä sivua tarkoittaa kyllä todella suurta määrää työtä.

0 Kommentit:

Post a Comment

<< Home