Thursday, December 15, 2005

höpisemistä


The Noble Princess

You are just and fair, a perfectionist with a strong sense of proper decorum. You are very attracted to chivalry, ceremony and dignity. For most part you are rather sensible, but you are also very idealistic.

Role Models: Guinevere, Princess Fiona (of Shrek)

You are most likely to: Get kidnapped by a stray dragon.


------------------------------------------
Että sellaista. Muuten tänään on tullut höpistyä niin, että melkein leukoja särkee.

Aamulla heräsin jo toistamiseen puhelimen soimiseen. Soittaja oli päiväkodin johtaja, joka ilmoitteli, että minulle olisi koko ensi viikoksi töitä \o/ Mikäpä sen mukavampaa. Sen jälkeen olikin hyvä soitella toinen puhelu toiseen päiväkotiin ja kysellä sieltä miten sujuu tammikuinen harjoittelujaksoni. Joitain asioita selvisi siis tänäänkin, joitakin taas ei. Mutta onneksi tässä on aikaa.

Iltasella oli pelinjohtajapalaveri. Minun aiheestani puhuttiin yli puolet ajasta vain koska muut aiheita ehdottaneet eivät saapuneetkaan paikalle (ok, yksi tuli myöhässä ja silloin siirryimme hänen aiheeseensa). Minä olin tilanteeseen varsin tyytyväinen ja kiitän ja kumarran palaverin järjestäjille. Sain paljon vinkkejä. Osa niistä oli sellaisia joita olin käyttänyt tai kokeillut jo aiemmin, osa aivan uusia. Toivottavasti niistä tulee todellisuudessakin olemaan apua sitten taas kun ryhdyn uuden kampanjan kimppuun, joka tosin ei tule olemaan aivan lähitulevaisuudessa. Ehkä. Intoa ja ideoita on pää täynnä, mutta toteutusaikaa ja ehkä haluakaan ei ole liiaksi. Tauko tulee tekemään hyvää...Etenkin jos saa jotain pelattavaa siksi ajaksi, ettei tarvitse ilmankaan olla.

0 Kommentit:

Post a Comment

<< Home